.

Fresh Fitness Food - donáška jedla

Spoločnosť Fresh Fitness Food vznikla z vášne pre čerstvé, zdravé jedlo. Snaha o dokonalú výživu, poháňaná vedou a vedená cieľom poskytnúť pohodlie. FFF služba B2C ponúka jedlá šité na mieru jednotlivcovi. Nedávno boli stravovacie služby rozšírené o ponuku B2B, čo znamená výrobu zdravých jedál pripravených na predaj do telocviční a podnikov po celej Veľkej Británii. Všetky jedlá sú nutrične vyvážené a sú plne značkové a označené prísadami, alergénmi, makrami a kalóriami.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Fresh Fitness Food

Fresh Fitness Food donáška jedla
Fresh Fitness Food donáška jedla

Fresh Fitness Food je špičková dodávková spoločnosť na prípravu jedál. Ponúka partnerské programy, pripojenie sa k tisícom ďalších osobných trénerov, odborníkov na výživu a zdravotníkov a tým získavanie čo najlepších výsledkov u svojich klientov a províziu vždy, keď objednáte.

B2C - jedlá na mieru jednotlivcovi

Na mieru šité, časovo úsporné stravovacie plány navrhujú špičkoví odborníci na výživu a sú prispôsobené jedinečným cieľom zdravia a kondície ľudí, ako ste vy. V skutočnosti 89% klientov FFF potvrdilo, že Fresh Fitness Food im pomohlo dosiahnuť ich celkový cieľ, či už ide o stratu tvrdohlavého telesného tuku alebo budovanie svalov. Stačí sa zaregistrovať a nechať si doručiť výživné jedlá priamo k vašim dverám, pripravené na konzumáciu, takže sa už nemusíte starať o varenie, počítanie makier alebo čistenie špinavého riadu. Môžte sa plne venovať tréningu.

Hľadáte redukciu telesného tuku? Budovať svalovú hmotu? Cítite sa zdravšie alebo nabudenejšie? Zadajte svoje zdravotné ukazovatele, svoje preferencie v oblasti stravovania a svoj kľúčový cieľ v oblasti fitnes, potom vám k tomu pomôžu naši odborníci na výživu, ktorí navrhnú váš plán. Pomocou špičkových analytických riešení a rád od kvalifikovaných vedcov v odbore potravinárstva vytvoríme na mieru šitý stravovací plán, ktorý je jedinečný pre vaše kalorické potreby, makroekonomické požiadavky a samozrejme aj jedlá, ktoré radi konzumujete.

Odborní kuchári pripravujú vaše jedlo z čerstvých sezónnych produktov a receptov, ktoré navrhol konzultant s menu vyškoleným hviezdičkou Michelin, pripravujeme jedlá plné originálnych chutí a fitness výhod. Na konci nie je potrebný žiadny prípravok, takže stačí, aby ste si zobrali vidličku a užili si ju. Jedlo sa dodáva každý deň priamo na dosah ruky, čo vám každý týždeň ušetrí hodiny pri plánovaní, nakupovaní a varení. Prispôsobte si dátumy doručenia, zmeňte svoj plán kedykoľvek chcete a kedykoľvek pozastavte alebo reštartujte. Máte všetko pod kontrolou.

Použite aplikáciu na zaznamenávanie vášho pokroku a sledujte svoju cestu za zdravím pomocou našej mobilnej aplikácie. Ako klient si môžete prezerať svoje denné menu a zaznamenávať svoje jedlá - rovnako ako všetko, čo jete navyše, a synchronizovať údaje o fitness a cvičení z vašich inteligentných hodiniek. Budete mať tiež prístup k cvičeniu, výžive a meditácii od najlepších londýnskych trénerov vo wellness centre.

Firemná výživa

Ďalšia oblasť záujmu Fresh Fitness Food je firemná výživa a pohoda zamestnancov. Cielené programy pohody na mieru v kombinácii s trvalou podporou a prémiovou službou donášky jedál, ktorá ponúka čerstvé kvalitné jedlo dodávané každý deň do vašej kancelárie, pomáhajú transformovať vaše podnikanie tým, že získate nákladovo efektívne riešenie zamerané na zlepšenie zdravia zamestnancov, úrovne energie a produktivity, a zároveň na zníženie absencie. Špičková personalizovaná služba rozvozu jedál tiež poskytuje podnikom príležitosť ponúknuť zamestnancom dotovanú výhodu a odstrániť potrebu preplácania nákladných výdavkov na reštauráciu.

Z referencií klientov: "Beh 125 míľ týždenne si vyžaduje určité vážne zameranie, aby som zaistil, že naberám správne palivo a zotavujem sa čo najefektívnejším spôsobom. Fresh Fitness Food mi skutočne pomohla dosiahnuť moje ciele a udržať ma v najlepšej možnej forme na pravidelné preteky (a víťazstvá!). Pre športovca na plný úväzok je výživa taká dôležitá a Fresh Fitness Food pokrýva všetko, čo by som mohol potrebovať. Už som spomenul, že tiež chutí výborne?"

Ušetrite čas a nechajte si pripraviť jedlo šité na mieru vašim jedinečným potrebám od - Britskej jedničky v oblasti výživy na mieru.

Viac na - freshfitnessfood.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom