.

Mavenmeals - donáška jedla

Podľa spoločnosti Maeven, ktorá pôsobí v donáške jedla pre oblasť Seattle, by nikto nemal trpieť tým, že bude jesť nekvalitné jedlo so sebou bez výživy len preto, že žije hektickým životným štýlom. Pre zaneprázdnených prinášajú výživné jedlo doručené domov alebo do kancelárie. Ručne vyrobené z najčerstvejších surovín a vždy chutné.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Kitchfix

Mavenmeals donáška jedla

Kuchyňa bohatá na šaláty a pekárenské výrobky naznačuje, že šéfom v tejto firme je dáma. Estetické vyhotovenie jedál je taktiež vysoko nad priemerom. V ponuke sú raňajky, obedy, večere, vždy s bohatým výberom z menu. Služba funguje bez predplatného, čo je dobrý signál, že si veria v kvalite jedál. Donášky sa realizujú raz za týždeň, preto je potrebné zvážiť si celotýždenné chute a objednať si jedlo naraz. Cena za dopravu do 5 dolárov je prijateľná a efektívna. Cena každého jedla je uvedená na webe, jedlá nie sú v žiadnych viazaných balíčkoch, je možné kombinovať ich v akýchkoľvek zostavách. Formy zliav a bonusy za sprostredkovanie služby iným osobám sú motivačné. Všetky jedlá k vám prídu čerstvé! Jedinou výnimkou sú ryby a morské plody, ktoré sa zasielajú zmrazené.

Chladnička Maven

Maven Market Fridge poskytuje zamestnancom firiem ľahký prístup k čerstvým jedlám mimo domova. Žiadne objednávky, žiadne platby. Popredné organizácie prehodnocujú prostredie pracoviska tak, aby vyhovovalo požiadavkám ich pracovných síl, a poskytovanie čerstvých potravín na mieste umožňuje šťastnejším, zdravším a produktívnejším zamestnancom podávať späť lepší výkon, menšie výpadky v práci.

Ako to funguje: prejdením prstom po karte - prvý inventár - otvorené dvere - vyzdvihnutie / vrátenie späť - výber - druhý inventár na porovnanie s prvým. Denné dodávky čerstvo pripraveného zdravého jedla. Neustále rotujúce menu možností. Jedlo, ktoré zodpovedá potrebám vašej polohy. Optimalizácia na základe dát, ktorá umožňuje vlastný výber jedál podľa vkusu vašej kancelárie. Recyklovateľné obaly bez odpadu! Poskytujeme recept na zber nádob na recykláciu.

100% na kľúč Celková kontrola nad cenami. Dotujte chladničku toľko, koľko chcete, napr. na podporu meškania zamestnancov alebo skorého príchodu. Mesačné správy o účasti vám umožňujú vyhodnotiť hodnotu služieb Maven Market. Maven daruje nespotrebované jedlo komunitám s nedostatkom služieb. Prebiehajúca podpora zákazníkom prostredníctvom telefónu alebo e-mailu.

Stravovanie

Každý pondelok ráno je zverejnené nové menu s 15-20 novými ponukami. V raňajkových a pekárskych jedlách je veľa jedál, ktoré sú stále, zatiaľ čo ostatné sa každý týždeň striedajú. Niektoré z fanúšikovských obľúbených položiek sa opakujú častejšie, ale spravidla sa do ponuky vrátia po pár mesiacoch. Každé jedlo má svoj vlastný štítok s informáciou o veľkosti porcie, o tom, koľko dní po dodaní je položka vhodná, a o pokynoch na prípravu - zahriatie / varenie. Plastové riady sú bezpečné v mikrovlnnej rúre, ale nie v rúre. Všetko, čo je potrebné v rúre zohriať, bude najskôr potrebné premiestniť do misky vhodnej na pečenie.

Vegetariánske, vegánske menu je snahou, aby boli v ponuke každý týždeň možnosti pre širokú škálu diét, aj keď firma neponúka konkrétne stravovacie plány. Všeobecným pravidlom je, že sa každý týždeň pripravujú jedlá, ktoré poskytujú možnosti ľuďom so všetkými stravovacími potrebami. Pod každou položkou ponuky je zoznam prísad vo všeobecnom poradí podľa najvýznamnejších v jedle. Kto sa chce niečomu vyhnúť, skontroluje ingrediencie položky.

Kredit sa udeľuje takto:
- Ak je ich objednávka nižšia ako 25 dolárov, dostanete 5 dolárov
- Od 25 do 50 dolárov získate 10 dolárov
- Od 50 do 75 dolárov získate 15 dolárov
- Čokoľvek nad 75 dolárov dostanete 20 dolárov

Čítaj viac - mavenmeals.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom