.

Kitchfix - donáška jedla

Prírodná údržba vášho rušného života. Donáška jedla Kitfix pôsobí v Chicagu, kde patrí k popredným donáškovým službám. Produkty sú vyrobené podľa vysokých štandardov a obmedzujú prísady, ako zrná a rafinované cukry, ktoré zaťažujú vaše telo. Bez tajných prísad, iba tie dobré suroviny. Spoločnosť založil kvalifikovaný kuchár Josh, keď pochopil akú obrovskú silu má jedlo ako liek.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Kitchfix

Kitchfix donáška jedla
Kitchfix donáška jedla

Začali tým, že po celom Chicagu pohodlne dodávali chutné protizápalové jedlá. Keď zákazníci začali každý deň dožadovať domácu granolu bez zrna, uvedomili si, že by ju (a ešte viac!) mali ponúkať po celej krajine. Teraz servírujú jedlá po celom Chicagu, poskytujú potraviny bez obilia v obchode a online po celej krajine a neustále hľadajú nové spôsoby, ako uľahčiť zdravé rozhodnutia zákazníkom.

Standard 7

Prírodné, ale bez obilia a tiež bez zápalových surovín. Záväzok: Sme šéfkuchári a chuť jedla bude vždy prvoradá. Každá vytvorená potravina je schválená odborníkom na výživu. Poskytujeme zdravé a pohodlné možnosti pre celý stravovací deň: od raňajok po občerstvenie a kompletne pripravené jedlá. Všetky potraviny Kitchfix sú ne-GMO a neobsahujú lepok, mliečne výrobky, kukuricu, sóju, rafinované cukry a umelé konzervanty.

Skupiny Chutné, potešujúce a pri mnohých dnešných alergiách a diétnych obmedzeniach vhodné jedlo. Kitchfix jedlá šéfkuchára sú vyrobené od nuly, schválené interným registrovaným dietetikom a doručené stravovacím personálom pripraveným postarať sa o všetky potreby výživy. Milujete to, čo jete a ešte sa z toho cítite skvele. Jedlo, ktoré sa stará o váš tím: firemné akcie, večierky a stretnutia, súkromné akcie. Jedlo pre profesionálne športové tímy, umelcov, fotografické, televízne a filmové štáby, remeselnícke služby. Všetky skupinové objednávky stravovania vyžadujú minimálne 10 osôb. Naplánujte ochutnávku!

Príroda je najlepším dochucovadlom interný odborník na výživu dohliada a schvaľuje každý recept, pomáha vytvárať jedlá, ktoré používajú zdravé a prírodné zložky s nízkym glykemickým indexom. Sme hrdí na to, že na týždennom jedálnom lístku sú vynikajúce ochutnávky certifikovaných jedál Paleo a Whole30. Pokiaľ je to možné, používame miestnu zeleninu a ovocie. V zadnej časti našej kuchyne máme malú záhradu, kde pestujeme papriky, paradajky, kel a bylinky. Zo zŕn len ryža a quinoa.

Kupujeme pravé, pomaly rastúce kurčatá z dedičstva chované na varenie. Kurčatá sú v sezóne kŕmené stravou bez antibiotík a hormónov spolu s vitamínmi, minerálmi a čerstvou trávou. Vajcia sú zadarmo. Hovädzie, morčacie a bravčové mäso odoberáme od malých, rodinných fariem chované na pastvinách bez antibiotík alebo pridaných hormónov. Morské plody ulovených vo voľnej prírode, podporujúc udržateľné morské hospodárstvo. Dôležité sú zdravé tuky - kokosový olej, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej. Na okyslenie jablčný ocot, balzamikový ocot, biely vínny ocot a kokosový ocot.

Donáška jedla služba mesačného predplatného dodáva zákazníkom pripravené jedlá každý týždeň na základe ich potrieb a preferencií. Každé menu je vyrobené kuchármi a schválené odborníkom na výživu. Veľký výber týždenných jedál v rôznych programoch.

Whole30

Program Whole30 je navrhnutý ako krátkodobý reset výživy, ktorý vám pomôže ukončiť nezdravé chute a návyky, obnoví zdravý metabolizmus, vylieči váš tráviaci trakt a vyrovná imunitný systém. Elimináciou bežných stresových faktorov potravín sa budete sústrediť na skutočné potraviny bez označenia prísad, ako sú mäso, morské plody, vajcia, veľa zeleniny, ovocia a vysokokvalitných tukov z ovocia, olejov, orechov a semien. Vieme, že Whole30 vyžaduje úsilie a nasadenie. Sme tu, aby sme vám to uľahčili. Kitchfix ponúka na raňajky, obed a večeru jedlá šéfkuchára, ktoré sú schválené v celom odbore. Tieto jedlá sú v menu zreteľne označené pečaťou „Whole30 Approved“. Udržiavaním hromady jedál a občerstvenia po ruke ste pripravení zvládnuť program od prvého do tridsiateho dňa. Vyhľadajte si oficiálne pokyny k programu Whole30 od Melissa Hartwig Urban.

Darčeková karta je perfektná voľba pre každého, kto si zaslúži alebo potrebuje o niečo menej času v kuchyni a o niečo viac času v tom, čo miluje. Kitchfix donáška jedla za 50 dolárov pokrýva štyri obedy alebo večere, plus občerstvenie alebo dezert; 100 dolárov zahŕňa raňajky, obed alebo večeru po dobu piatich dní, plus občerstvenie alebo dezert; 200 dolárov pokrýva raňajky, obed a večeru počas pracovného týždňa.

Čítaj viac - kitchfix.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom