.

Paleta - donáška jedla

3-dňová skúška dôvery je vraj najlepšia voľba pre nových klientov. Dajte Paletu na skúšku s 3-dňovým plánom a vychutnajte si lahodnú a zdravú kuchyňu z farmy na stôl doručenú priamo k vám domov. Dostanete 3 po sebe nasledujúce dni z nášho balíka Lifestyle, ktorý poskytuje: raňajky, obed, večeru, snack, dezert. Veríme, že sa vrátite pre viac!

» Kuchyňa » Donáška jedla » Paleta

Paleta donáška jedla
Paleta - donáška jedla

Zodpovedný zdroj Ste to, čo jete, a preto dodávame iba tie najlepšie prírodné, miestne a organické prísady. Naše mäso neobsahuje hormóny a antibiotiká a morské plody sú lovené v prírode alebo trvalo udržateľne chované. Naše jedálne lístky pripravujeme tak, aby odrážali ročné obdobia, aby sme vždy mohli používať tie najkvalitnejšie suroviny.

Zelená

S ohľadom na životné prostredie výrobky sú balené do recyklovateľných alebo biologicky odbúrateľných obalov, aby sa obmedzili príspevky na skládky a chránili naše oceány pred nečistotami. Prvá certifikovaná ZELENÁ komerčná kuchyňa v Los Angeles vybavená systémami na úsporu energie a vody a prísnym interným programom recyklácie a kompostovania. Udržiava miestny skleník, v ktorom sa pestujú organické bylinky a rôzne sezónne ovocie a zelenina.

Výživa počas tehotenstva Najlepšie menu pre vás a vaše dieťa. Počas tohto vzácneho času všetko, čo jete, prispieva k rozvoju vášho dieťaťa. Vedieť, aké potraviny je potrebné počas tehotenstva konzumovať a ktorým sa vyhnúť, je náročné. Paleta vylučuje vysoko rizikové zložky, ako sú ryby s obsahom ortuti, nepasterizované jedlá a prepečené / údené morské plody a mäso, a zároveň zaisťuje, aby vaše jedlá a občerstvenie boli bohaté na zložky potrebné pre zdravý vývoj vášho dieťaťa.

Pitný režim Spoločnosť vytvorila a upravila najchutnejšie a najvýživnejšie možnosti nápojov, ktoré vyživujú vašu myseľ a telo a zároveň vás hydratujú pre lepšie zdravie. Od čarovného výživného vývaru, cez silný rastlinný detoxikačný proteínový kokteil na rastlinnej báze, až po posilňovanie proteínov, kolagénovú vodu ... pre každého niečo.

Personalizované jedlá Vychutnajte si najpružnejší a najprispôsobiteľnejší stravovací plán z menu ponuky, ktorý vám pomôže splniť vaše stravovacie ciele sezónnym moderným stredomorským menu. Doručujú sa kreatívne, čerstvo pripravené jedlá a občerstvenie s použitím miestnych a udržateľných surovín, ktoré prichádzajú čerstvé z farmy každý deň, a zároveň vám umožňujú prispôsobiť si jedálniček vylúčením určitých prísad. Ak máte menej dobrodružné chuťové bunky, môže to byť váš plán!

Protizápalové jedlá O zápaloch sa často hovorí negatívne. Je to však spôsob, ako imunitný systém napadne cudzie baktérie, mikróby a toxíny vo vašom systéme, zvýšením prietoku krvi do postihnutej oblasti, aby sme sa chránili pred traumou. Dlhodobý systematický zápal sa môže stať vážnym nepriateľom, pretože poškodzuje zdravé bunky a tkanivá vášho tela a oslabuje váš imunitný systém. Mnoho chronických chorôb, ktoré nás trápia - vrátane rakoviny, srdcových chorôb, cukrovky, artritídy, depresie a Alzheimerovej choroby - je spájaných s chronickým zápalom. Program anti-inflamantory-fix je navrhnutý tak, aby vás zbavil škodlivých a zápalových jedál.

Zdravie a jedlo Výrobky nie sú určené na diagnostiku, zmierňovanie, ošetrenie, liečenie alebo prevenciu chorôb. Pri začatí nového zdravotného programu by ste sa mali vždy poradiť so skúseným lekárom. Ľudia reagujú na výživové programy a stravovacie programy rôznymi výsledkami, takže nie je možné prijať nijaký záväzok alebo prísľub týchto výsledkov. Odborníci pripúšťajú, že protizápalové stravovanie je pri niektorých zdravotných problémoch účinnejšie ako iné a že vedecké dôkazy o výhodách týchto stravovacích plánov pre znižovanie chorôb sú stále zhromažďované.

Viac na - paleta.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom