.

Macro Meals - donáška jedla

Zakladateľ firmy bol v roku 2016, ako zaneprázdnený športový tréner frustrovaný, keď prišiel na to, akú obrovskú úlohu pri zlepšovaní výkonu hrá zdravé stravovanie. Pritom mu zostávalo čím ďalej tým menej času na prípravu výživných jedál z čerstvých produktov. Jednoducho nemohol nájsť správnu rovnováhu, ktorá by ešte aj chutila vynikajúco.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Macro Meals

Macro Meals donáška jedla
Macro Meals donáška jedla

"Mal som málo času na nakupovanie a keď sa mi podarilo zohnať správne jedlá, často ma podmanila zlá chuť a pochybné výživové hodnoty. Začal som pripravovať svoje vlastné stravovacie plány, pretože som potreboval ušetriť čas, chcel som dosiahnuť čo najlepšie výsledky, mal som obmedzený rozpočet. V roku 2016 som bol iba ja vo svojom jednoizbovom byte, kde som pripravoval zhruba 200 jedál týždenne v oblasti Cotswold. Miloval som každú minútu a odtiaľ boli položené základy."

Celoštátne doručenie nasledujúci deň

Makro jedlá sú založené na vlastných osobných hodnotách majiteľa, ktorý dúfa, že rezonujú aj v zákazníkoch: 1. Sloboda | 2. Veľkorysosť | 3. Súcit | 4. Optimizmus | 5. Vernosť

Rýchlo vpred do každého dňa s vlastným stravovacím plánom a prípravovňou na mieru so skvelými kuchármi podporovanými vášnivým personálom, ktorý každý deň pripravuje jedlá najvyššej kvality šité na mieru potrebám každého zákazníka z čerstvých miestnych produktov. Ukazuje sa, že cesta, ktorou vykročili a neuveriteľný kus práce, ktorú každý deň robia všetci členovia tímu, aby zaistili čo najlepšiu kvalitu zážitku z jedla. "Úprimne verím, že máme najlepšie jedlá; Viem, že chutia výborne a sú výživné."

Vyskúšajte úvodnú skúšobnú verziu 10 jedál a užite si ich natoľko, že budete chcieť pokračovať a necháte si prispôsobiť svoj osobný stravovací plán, nech už sú vaše ciele akékoľvek. V Macro Meals stagnácia nehrozí, v hlavách majú stále niekoľko vzrušujúcich nápadov a plánov, na ktorých pracujú, aby ich mohli ukázať čo najskôr svojim zákazníkom.

Recenzie

Pre bádavejšie povahy, ktoré nazrú aj do šuflíka s recenziami od zákazníkov, môže vyvstať viacero otázok ohľadne kvality. Negatívnych recenzií je dosť veľa a viaceré z nich pôsobia dôveryhodne. Prevažne sa zákazníci sťažujú na slabý zákaznícky servis a občas aj na nedoručenie, či zámenu jedál za posledný rok. Na druhú stranu je zával pozitívnych 5 hviezdičkových pochvál. Nuž, v takejto situácii niet lepšej rady, ako vyskúšať službu osobne, alebo nechať tak a obzrieť sa po niečom inom. Osobná skúsenosť s udalosťami roku 2020 je taká, že sa sypali viaceré systémy a nebolo vždy v kompetencii majiteľov firiem zvládať chod svojich prevádzok. Možno sú za problémami práve takéto okolnosti, potom by sa dalo nájsť nejaké ospravedlnenia aj pre Macromeals!?

Ako to funguje?

1. Vyberte si svoj cieľ (zníženie hmotnosti, keto diéta, šetrenie času alebo budovanie svalstva), vyberte si vlastné jedlá (vegetariánske, vegánske, bezlepkové...) výberom ingrediencií alebo dajte vedieť, čo vám chutí a nechutí, o zvyšok sa postará výživový poradca. 2. Skúsení kuchári pripravia vaše jedlo z čerstvých surovín pochádzajúcich z miestnych zdrojov. 3. Vaše makro jedlá sú zabezpečené v špeciálne navrhnutých dodávacích boxoch na prípravu jedál, ktoré sú potom doručené domov alebo na pracovisko v programoch dve jedla denne alebo tri jedlá denne počas 5-7-10 dní.

Viac na - macromealsuk.co.uk

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom