.

Tovala - donáška jedla

Tovala je stravovacia služba pre šialene zaneprázdnených ľudí. Tak hlása hlavný slogan spoločnosti. Kľúčovým princípom je viazanosť služieb na konkrétny výrobok - rúru Tovala, ktorú si musí zákazník obstarať v úvodnej invesícii. Na rúru je postavený celý nasledovný program prípravy hotových alebo polohotových jedál, ktoré vie inteligentná rúra rozoznať a nastoliť pre každé jedlo akurátny program prípravy - varenia, pečenia, ohrievania...

» Kuchyňa » Donáška jedla » Tovala

Tovala donáška jedla
Tovala - donáška jedla

Tovala nanovo vytvára domácu kuchyňu, aby vám ušetrili čas pre iné veci. Tovala jedlá sa varia sami pomocou inteligentnej rúry, ktorá robí všetku prácu za vás. Ako začať? Štartovací program zahŕňa zakúpenie rúry so 100 dňovou zárukou vrátenia tejto prvotnej investície. Vyberiete si každý týždeň jedlo z nového jedálnička a objednáte. Doručené zásielky obsahujú jedlo na celý týždeň. Jednoducho z krabice vyberiete svoju porciu jedla, naskenujte údaje z obalu a "kúzelná" pec, ktorá má programy na 750 receptov, dokonale pripraví každé jedlo.

Rúra

Rúra je to, čo robí túto spoločnosť odlišnou od iných donáškových služieb jedla. Rúra je čiastočne rúra, čiastočne osobný kuchár. Pri každom jedle Tovala urobí rúra posledný, najdôležitejší krok: skutočné varenie. Je naprogramovaná na používanie tepla a pary na varenie presne ako naši kuchári, potom sa vypne. Vaše jedlo vždy dopadne presne tak, ako to zamýšľali naši kuchári.

Aplikácia plná receptov Vďaka knižnici receptov tovala aplikácie môžete perfektne pripraviť mäso / vajcia / iné bielkoviny alebo pripraviť zeleninu v pare / pečenie. Navyše má recepty na kompletné raňajky, obedy, večere, jedlá pre deti, predjedlá a dokonca aj dezert. Vaše suroviny zakúpené v obchode, naše jednoduché pokyny a potom stlačte štart. Varí sa od nuly bez dohadov.

Recepty na ľahké obedy, prieberčivé deti a sezónne varenie. Kuchári priebežne pridávajú do aplikácie často nové recepty, takže v inteligentnej rúre Tovala vždy máte od začiatku niečo nové. Napríklad recepty na obedové balíčky, jedlá schválené pre deti a všetko zábavné občerstvenie / pečivo. Rúra si žiada pripojenie k Wi-Fi a inteligentný telefón.

Funguje ako toastovač, ale oveľa lepšie. Pripraví všetko, čo chcete, akékoľvek recepty alebo potraviny, ktoré by ste bežne pripravili v konvenčnej alebo hriankovačovej rúre. Toustový chlieb, upečie sušienky, pripraví mini pizzu. Tovala rúra je na všetko. Rúru môžete použiť na akékoľvek varenie vlastných jedál, ktoré by ste bežne robili vo svojej konvenčnej rúre. Môžete tiež variť v pare, toastovať s 5 nastaveniami, ohriať, variť z knižnice receptov aplikácie a skenovať do varu stovky značkových výrobkov s kompatibilnými potravinami.

Cena jedál je trochu vyššia, než priemer v donáškových službách avšak doprava je pri objednávke 6 jedál (týždňové menu) zdarma.

Programy, menu pre bezlepkáčov, cukrovkárov, vegetariánov, nízko kalorické, prispôsobiteľné (s voliteľnou prílohou), z ponuky šéfkuchára.

Viac na - tovala.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom