.

Meal Village - donáška jedla

Mali ste rušný deň? Uvoľnite sa pre svoju rodinu, vynechajte nákupy a doprajte si čerstvú večeru pripravenú od nuly až k vašim dverám. Žite viac, varte menej! Skúsení kuchári pripravujú každé jedlo od nuly každý deň, používajú iba čerstvé, prírodné ingrediencie pochádzajúce z miestnych zdrojov, kedykoľvek je to možné, na prípravu skvelých večerí, za ktoré zožnete od svojej rodiny pochvalu.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Meal Village

Mealvillage donáška jedla
Meal Village - donáška jedla

Rozmanitosť, cenová dostupnosť - jedálniček sa každý deň mení, aby sa zaistilo, že v jedálničku bude pre každého vždy niečo chutné. Užívajte si skvelé večere každý deň bez zmlúv alebo predplatného. Vyberte si z našej čerstvej dennej ponuky lahodných večerí pripravených z poctivých zdravých surovín už od 6,95 dolárov. Žiadna zmluva, žiadne predplatné, žiadny rozruch.

Rodinná večera z miestnych zdrojov

Spoločnosť bola založená s cieľom uľahčiť jednoduché stravovanie! Každodenný rušný život sťažuje naše stravovanie. Dlhé hodiny, ťažké dochádzanie, školské krúžky... Všetkého, čo vás zamestnáva je toľko veľa, že večer už neostáva ani čas na pokojnú rodinnú večeru. Môžete si vybrať z novej ponuky úžasných jedál, ktoré sú pohodlne dostupné za dostupnú cenu pre všetkých, práve v čase.

Nie je potrebné vytvárať si účty, predplatné, služba je úplne zadarmo. Mealvillage nie je predplatiteľskou službou, neúčtujú sa žiadne poplatky. Klient si len vytvorí účet a objedná si kedykoľvek budete niečo chcieť. Aktuálna ponuka je k dispozícii online v aplikáciách. Môžete si prezrieť a objednať večeru až 5 dní vopred alebo si objednať večeru až k 12:00 v ten istý deň! Menu sa mení každý deň, takže vždy budete niečo nové na vyskúšanie. Je možnosť prihlásiť sa na odber noviniek e-mailom.

Objednávky je možné uskutočňovať online, prostredníctvom webových aplikácií alebo telefonicky. Donáška bez nutnosti byť osobne prítomný pri prevzatí. Zásielku je možné nechať pri dverách. K cene jedla je účtovaný poplatok za doručenie v cene 3-4 doláre podľa adresy doručenia, t.j. vzdialenosti od prevádzky, kde bolo pripravené jedlo.

Dodávatelia surovín Spolupráca s miestnymi distribútormi, aby sa získali najlepšie ingrediencie na miestnom trhu. Sú to tí istí dodávatelia, ktorí poskytujú vynikajúce suroviny ostatným stravovacím zariadeniam v oblasti Chicaga. Vyžadujeme, aby všetci naši poskytovatelia boli schopní vystopovať suroviny späť k ich zdroju a dodržiavať národne uznávané postupy trvalej udržateľnosti.

Pracuje sa na tom, aby boli čoskoro sprístupnené výživové informácie ako počty kalórií, lepok a podobne. Cieľom je, aby jedlá boli v rozsahu 600–800 kalórií pre dobré a sýte jedlo.

Ako to funguje?

1. Vyberte si večeru - prejdite si denné menu pripravené šéfkuchárom a objednávajte zo svojho smartphonu, webu alebo telefonicky. 2. Varenie a doručovanie - je čerstvé a flexibilné, t.z. čerstvé, plne pripravené večere varené najlepšími miestnymi kuchármi a doručené do vášho domova alebo kancelárie v ten istý deň. Služba je prevádzkovaná vo vybraných mestách, keďže jedlo je čerstvo pripravované a viazané na zmluvný rozvoz kuriérmi.

Slovami klientov: - Pohodlné, chutné, zdravé, vynikajúce! Najlepšie zo všetkého - žiadne dlhodobé týždenné / mesačné záväzky, tak si predstavujem donáškové služby jedla.

Viac na - mealvillage.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom