.

Mademeals - donáška jedla

Cieľom spoločnosti Mademeals je pomôcť vyťaženým jedincom vyživovať svoje telo s dôverou, že výberom potravín z ich menu je možné zmeniť svet. Pomoc zaneprázdneným jednotlivcom vyživovať sa, regenerovať životné prostredie a prispievať do svojej komunity prostredníctvom zdravých a kvalitne pripravených jedál cítia ako svoje poslanie.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Mademeals

Mademeals donáška jedla
Mademeals donáška jedla

Ako pomáhať? Zakaždým, keď jeme, máme príležitosť pomôcť vytvoriť lepší systém stravovania. Náš výber potravín ovplyvňuje všetko od našej vlastnej výživy po ich väčšie účinky na životné prostredie a miestnu komunitu. Chceme dať našim zákazníkom možnosť robiť rozhodnutia, ktoré pozitívne ovplyvnia ich zdravie, životné prostredie a zaobchádzanie s hospodárskymi zvieratami.

Darčeková karta

Obdarujte niekoho výnimočného tým, že mu zaplatíte za jedlo. Možnosti sú od 25 dolárov, čo je príspevok na jedno dve porcie jedla až do celoročného predplatenia stravy. Tou osobou môže byť niekto z vašej firmy, alebo niekto, kto pomoc potrebuje, alebo úplne neznámy človek, ktorému môžete pomôcť v zložitom období života.

Aj keď chápeme, že podľa zaneprázdneného harmonogramu je pre nás ťažké neustále si uvedomovať, čo jeme, naša misia sa zameriava na tieto štyri kľúčové faktory vedomého stravovania, takže všetku tvrdú prácu môžete nechať na Mademeals:

Používanie vysoko kvalitných surovín Aj keď je ťažké zistiť, či sú prísady v obchodoch s potravinami alebo reštauráciách kvalitné alebo zodpovedne vypestované, naše pripravené jedlá sa pripravujú iba z najkvalitnejších potravín. Zaviazali sme sa k používaniu miestnych, geneticky nemodifikovaných a takmer výlučne organických potravín; zodpovedne chované mäso bez hormónov; a udržateľné morské plody.

Regenerácia našej pôdy Regeneratívne poľnohospodárstvo popisuje poľnohospodárske a pastevné postupy, ktoré okrem iných výhod zvrátia zmenu podnebia prestavbou organických látok v pôde a obnovením biologickej rozmanitosti pôdy. Budovaním našich ponúk okolo striedania plodín, ktoré najlepšie fungujú pre poľnohospodárov, a podporou zodpovedných pestovateľských postupov pomáhame podporovať doplňovanie poľnohospodárskej pôdy pri súčasnom znižovaní závislosti od pesticídov a hnojív.

Znižovanie plytvania potravinami Keď potravinový odpad predstavuje až 40% všetkého vyprodukovaného v USA, zaviazali sme sa k riešeniu tejto otázky a formovali sme naše podnikanie tak, aby sa náš potravinový odpad znížil takmer na nulu. Prijímaním našich objednávok vopred získavame iba suroviny potrebné na výrobu týždňa jedla naraz. Všetky zvyšky plodín sa kompostujú alebo darujú miestnym potravinovým organizáciám na distribúciu potrebným.

Návrat do komunity Naše poslanie by nebolo úplné bez zapojenia komunity. Príprava jedla môže byť tiež prostriedkom na zmenu v spoločnosti poskytovaním stabilných pracovných miest a príležitostí tým, ktorí to najviac potrebujú. Preto sme uzavreli partnerstvo s programami návratu, ktoré reintegrujú predtým uväznené osoby, aby sme ich najali a vyškolili ako nášho verného zamestnanca. Táto plne schopná a ochotná pracovná sila si zaslúži druhú šancu na úspech a jej cieľom je pomôcť im poskytnúť túto príležitosť.

Ako to funguje? Služba je poskytovaná v regióne Manhattan, Brooklyn, Queens, Hudson County, Bergen County, Essex County. Po zadaní adresy a výbere jedla (v informáciách sú uvedené suroviny, alergény, nutričné zloženie, kalórie) stačí zaplatiť za objednávku a služba doručí jedlo v požadovaných intervaloch.

Viac na - mademeals.co

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom