.

Real Eats - donáška jedla

Skutočné jedlo je jednoduché. Zdravé, pripravené šéfkuchárom, šetria vám čas, znižujú plytvanie potravinami a podporujú miestnych farmárov. Jesť čisto s miestnou podporou. Stravovaním od RealEats podporujete miestnych poľnohospodárov. Mnoho prísad do jedál pochádza z malých nezávislých fariem a iných miestnych poľnohospodárskych komunít, ktoré sa nachádzajú v štáte New York, v blízkosti kuchyne.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Real Eats

Real Eats donáška jedla

Vyberte si svoj plán a individuálne porciované jedlá, ideálne pre jednotlivcov, páry aj rodiny. Jedlá pripravené šéfkuchárom z prvotriednych surovín sa podávajú čerstvé až k vašim dverám. Vložte svoje vrecúška s jedlom do vriacej vody alebo ich vložte do mikrovlnnej rúry. Milujte svoje čerstvé jedlá z farmy a hodinu, ktorú ste ušetrili! Objednávajte znova, vynechajte týždeň alebo kedykoľvek zrušte objednávku.

Príbeh skutočné jedlo

Dilema večera
Pokiaľ ide o každodennú prípravu zdravých domácich jedál, boj je neskutočný. To platilo pre zakladateľa spoločnosti - Dana - zaneprázdneného otca, ktorý chcel svojim dvom chlapcom dopriať čosi lepšie ako mrazenú pizzu a jedlo so sebou.

Otec na misii
Dan hľadal všade a našiel pre neho a jeho rodinu ľahké riešenie stravovania - také, ktoré by ponúkalo čerstvé a výživné večere bez nakupovania, varenia a upratovania. Vtedy kamarát kuchár ukázal Danovi staré tajomstvo reštaurácie, ktoré všetko zmení.

Večera, vyriešená Nakoniec narazil na desaťročia starú metódu používanú v špičkových reštauráciách na zohrievanie jedla k dokonalosti, zatiaľ čo prirodzene zaisťuje živosť a výživu. Nielen, že by tento nový objav vyriešil večeru pre Dana a jeho chlapcov, ale tiež by všetkým uľahčil užívanie výživových výhod skutočného jedla. A tak vznikol projekt RealEats.

Domov je tam, kde sú farmy
Hľadanie vhodného miesta viedlo kroky do štátu New York - priamo v srdci poľnohospodárskej oblasti Finger Lakes, kde je všetko jedlo pravé. Na jar roku 2017 bola otvorená kuchyňa obklopená malými nezávislými farmami, z ktorých sú každý týždeň čerpané čerstve sezónne suroviny, ktoré nájdete v ponuke.

Podpora miestnych je v plnom kruhu
RealEats tým, že vytvára miestne pracovné miesta vo svojej komunite a nakupuje najčerstvejšie suroviny z miestnych fariem, umožňuje ľuďom vychutnať si skutočné jedlo. Miestne zameranie pomáha budovať zdravšiu a udržateľnejšiu potravinovú budúcnosť, podobne ako to urobila americká spoločnosť na konzervovanie pred viac ako storočím - z presne rovnakého miesta, aké má dnes táto kuchyňa.

Programy, donáška jedla

Vľúdne a ľudské kategórie jedál: najpredávanejšie, voľba šéfkuchára, raňajky, polievky, mäso, prílohy, doplnky, nápoje a smoothies, občerstvenie, odpovedajú názvosloviu. Ceny za jedlo sú celkom dostupné a množstevne odstupňované, čím väčšia objednávka, tým nižšia cena za porciu. Jednotlivé jedlá a ich "receptúry" majú pekne spracované a prehľadné informácie o kalóriách, nutričných hodnotách, vitamínoch, zložení a surovinách na etiketách Real Eats. Donáška jedla vo forme týždenných zásielok je doručovaná v krabici priamo k dverám zákazníka.

Menej jedál v ponuke, ale výber je úplne dostatočný. Optická ponuka na online je veľmi lákavá, človek by si vybral hociktoré z jedál. Všetky obecne najžiadanejšie jedlá sú zaručene v ponuke, t.j. steak, hovädzina, kuracina, losos, iné morské plody, vegetariánske. Možnosť voliť podľa kalorickej hodnoty, alebo kategórií (programov) je pohodlná a prehľadná. Ostáva len veriť, že obrázky vypovedajú o skutočnom jedle, ktoré vytiahnete z krabice. Referencie naznačujú spokojnosť klientov. Takže, ak bývate v dosahu služby Real Eats, donáška jedla je skvelá voľba. Dobrú chuť!


Čítaj viac - realeats.com/

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom