.

Sakara - donáška jedla

Ich jedlá a výrobky sú podporované špičkovou vedou o výžive a tradičnou liečivou múdrosťou, ktorá dodá vášmu telu to, čo potrebuje, aby sa mu darilo. Aby sa zaistila špičková výživa, sviežosť a lahodnosť, všetky ingrediencie pochádzajú od dôveryhodných dodávateľov, z ekologických fariem, ktoré používajú zdravé a udržateľné poľnohospodárske postupy. Ich jedlá a výrobky sú vyrábané s láskou a starostlivosťou, aby poskytovali jednu z najdôležitejších živín - potešenie.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Sakara

Sakara donáška jedla
Sakara - donáška jedla

Program "9 pilierov výživy" je založený na dodávaní organických jedál Sakara Life, ktoré tvoria plnohodnotnú stravu bohatú na rastliny obsahujúce čerstvé, výživné látky a lahodné prísady. Ich výživové piliere tvoria základ každého jedla, ktoré bude doručené priamo k vašim dverám.

Výživa - 9 pilierov

1. Žiadne počítanie kalórií "Niektoré kalórie sú návykové, iné liečivé, iné vykrmujú a niektoré podporujú metabolizmus. Je to preto, lebo jedlo neobsahuje iba kalórie, ale obsahuje aj informácie. Každé sústo jedla, ktoré zjete, vysiela do vášho tela súbor kódovaných pokynov - pokynov, ktoré môžu spôsobiť zdravie alebo chorobu. “- Dr. Mark Hyman, MD, lekársky riaditeľ na klinike v Clevelande. Ak pridanie 150 kalórií denne do stravy sotva zvýšime riziko cukrovky v populácii, ale ak týchto 150 kalórií pochádza zo sódy, riziko cukrovky stúpne o 700%.

2. Rastlinný proteín Jednou z otázok číslo jedna, ktorú dostávame, je „ale budem mať dostatok bielkovín v rastlinnej strave?“. Odpoveď je ÁNO !! V skutočnosti získate asi o 40% viac ako je vaša denná potreba (42 gramov) a získate všetky úžasné výhody konzumácie rastlín, ako je veľa dôležitej vlákniny (97% ľudí má tento kľúč nedostatok). živina!), fytonutrienty, antioxidanty, vitamíny, minerály a voda. V skutočnosti 97% Američanov prijíma každý deň viac ako dostatok bielkovín, tak prečo sú všetci takí posadnutí? Bielkoviny hrajú dôležitú úlohu v tisíckach biologických procesov, ako je dodanie bunkovej steny ich štruktúry, preprava a ukladanie kľúčových živín, oprava tkanív (ako sú kosti, pokožka, vlasy a svaly), ako aj pomoc telu pri zbavovaní sa toxínov a mrhať. Živočíšne bielkoviny zvyšujú riziko vzniku chronického zápalu, ktorý je základným faktorom mnohých chronických chorôb.

3. Jedzte vodu Objasnime, čo to neznamená, žuť svoju vodu. Pod pojmom jedlo rozumieme to, že konzumujeme dostatok rastlín bohatých na vodu, ako sú uhorky, rímsky šalát, čerstvé bobule a melóny, a to všetko s viac ako 90% vody. Voda, ktorá sa zachytáva v čerstvých rastlinách, je zachytená v sieti vitamínov, minerálov a vlákien bohatých na fytonutrienty, ktoré pomáhajú telu vstrebávať viac vody pomalšie, čo znamená, že ste dlhšie hydratovaní.

4. Zelená Jedna z obľúbených tém. Jesť dostatok zelene, 4–6 šálok! Každý deň je jedným z tajomstiev získania tejto Sakara Glow. Zelené sú jedným z najsilnejších jedál na planéte. Neznamená to, že jete iba šaláty, hoci ak ste v oblasti zelených začínajúci, môže sa vám to páčiť. Namiesto toho jete jedlo a zeleninu. Zelená zelenina je najmenej konzumovanou potravinou v štandardnej americkej strave, pritom je najdôležitejšia pre vnútorné a vonkajšie zdravie.

5. Dobré tuky Masť dostala skutočne zlý zvuk. Desaťročia sa považovala za vinníka mnohých chorôb vrátane obezity, srdcových chorôb a vysokého cholesterolu. Súčasná veda tieto tvrdenia vyvracia a naučila nás, že dostatok správnych tukov (za studena lisovaných, organických, nespracovaných, rastlinných tukov) je nevyhnutnou súčasťou zdravého životného štýlu a tuk z nich sa v organizme nerobí.

Tuk je jedným z najzákladnejších stavebných prvkov tela. Priemerného človeka tvorí 15 až 30 percent tuku! Napriek tomu sme po celé desaťročia nespravodlivo démonizovali tuk z potravy a dôsledne dodržiavali diétu s nízkym obsahom tukov, ktorá sa takmer vždy vyrovná diéte s vysokým obsahom cukru a vyšľachteným obsahom sacharidov, ktorá prispieva k inzulínovej rezistencii, obezite, srdcovým chorobám , cukrovke 2. typu a mnoho ďalších problémov.

6. Jedzte dúhu Každá farba odráža inú sadu fytonutrientov, takže tým, že zjete dúhu, zaistíte, že získate všetky rôzne druhy. Napríklad červené rastliny ako paradajky, vodný melón a jahody majú tendenciu obsahovať fytonutrienty ako lykopén, vitamín C a antokyanín. Žltá plodina obsahuje beta karotén, vitamín A a alfa karotén. A zelené rastliny obsahujú fytonutrienty ako chlorofyl, železo, horčík a vitamín K. Jesť dúhu je krásnou vizuálnou pripomienkou, že jedlo je liek.

7. Hustota živín, superpotraviny Jedným z najdôležitejších faktorov toho, ako vyzerať a cítiť sa čo najlepšie, je prijímanie všetkých potrebných živín. Vzhľadom na stav nášho potravinového systému (vyčerpaná pôda, nadmerne spracované potraviny atď.) je dôležité venovať pozornosť kvalite a množstvu organických rastlín bohatých na minerály, ktoré každodenne dostávate do svojej stravy. V Sakare to znamená pridávať do každého jedla ďalšie živiny pomocou starostlivo pripravených produktov a superpotravín. Superpotravina je jedlo, ktoré má na svoju veľkosť vysoký obsah živín, napr. bobule goji, adaptogénne byliny, konopné semená, chia semienka a spirulina...

8. Vegetariánske bohaté na síru Tento pilier výživy je jedným z najdôležitejších a najhojnejších minerálov v ľudskom tele a podieľa sa na stovkách biologických procesov. Aj keď je táto živina známa tým, že zapácha po skazených vajciach, nazýva sa Minerál krásy, pretože pomáha udržiavať vašu pokožku čistú a pružnú a vlasy a nechty silné a zdravé. Produkcia kolagénu vo vašom tele závisí od dostatku síry vo vašej strave. Síra je zložkou glutatiónu, jedného z najsilnejších antioxidantov v ľudskom tele a silného detoxikátora. V priemere nájdete v sakarskom dni asi 2 - 4 šálky sirnatej zeleniny ako kapusta, karfiol, brokolica, ružičkový kel, huby, cesnak, cibuľa, pažítka. Ak vás trápi ekzém alebo akné, nepohyblivé kĺby alebo zlé trávenie, odpoveďou môže byť práve zvýšenie príjmu síry v uvedených potravinách.

9. Inteligencia tela Niekedy sa uvádza, že črevo je druhý mozog, ale zdá sa, že presnejšie povedané je prvý. Vaše telo je neuveriteľne inteligentné a intuitívne. Vie, kedy potrebuje viac alebo menej určitých živín, vie, ako zistiť, kedy je smädný, hladný alebo ospalý. Je to v súlade s každou akciou a reakciou od bunkovej úrovne až po mechanickú úroveň. Telesná inteligencia je o budovaní tela, ktoré môžete počúvať. Jedlo je informácia a my ju buď kŕmime informáciami, ktoré môžu podporovať hojenie, alebo informáciami, ktoré môžu spôsobovať choroby a podporovať nerovnováhu.

Stravovacie programy

Ponúkané programy sú navrhnuté tak, aby hladko zapadali do vášho životného štýlu. Môžete si vybrať medzi podpisovými programami alebo program opakovaného predplatného. Môžete si zvoliť počet dní, kedy chcete dostávať jedlo 3 alebo 5 dní, môžete tiež zvoliť, ktoré jedlá by ste chceli dostávať (raňajky, obed a / alebo večera). Raz mesačne beží program detoxikácia, čo je intenzívna očista navrhnutá tak, aby poskytla úplné zresetovanie tela, ako aj 20-dňový svadobný program, ktorý pomôže cítiť sa vo svojom veľkom dni ako svoje najlepšie ja. Služba funguje na princípe týždenného predlžovania predplatného, termíny donášky sú variabilné.

Viac na - sakara.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom