.

Sunfare - donáška jedla

V ponuke je celý rad programov pre labužníkov, ktoré vyhovujú výživovým potrebám rôznych skupín klientov. Pre každý z týchto programov sú vytvorené stovky špičkových jedál, ktoré starostlivo pripravuje tím schopných kuchárov z čerstvých a najlepších surovín. Ako to funguje? Vyberte si vhodný program, zaregistrujte sa a služba začne bežať.

» Kuchyňa » Donáška jedla » Sunfare

Sunfare donáška jedla
Sunfare - donáška jedla

Sunfare pripravuje individuálne zdravé jedlá a podáva ich priamo k dverám klienta. Bez ohľadu na cieľ, ktorý môže byť: chudnutie a zdravý život až po jednoduché vychutnávanie si pohodlia, vie Sunfare pomôcť. Dynamický systém prípravy jedál pre labužníkov, vysoko personalizované služby a každodenné doručovanie domov umožnia zákazníkom splniť ich ciele v oblasti zdravia alebo životného štýlu.

Pestré na programy

Podpisová diéta: Ak vám do chladničky pribudne jedlo, na ktoré sa budete tešiť, zvyšok je omáčka. Hnacou silou podpisovej diéty je prispôsobenie. Alebo povedané inak - uistite sa, že jedlá, ktoré vám podávame, odrážajú vaše kulinárske chute a výživové potreby. Je to preto, lebo najlepší spôsob, ako dosiahnuť výsledky, ktoré sledujete - od chudnutia, cez lepšie zdravie až po správne stravovanie - je vychutnať si jedlo, ktoré konzumujete.

Tuky spaľovacia diéta Pokiaľ ide o chudnutie, neexistujú nijaké magické pilulky, ale existuje diéta na spaľovanie tukov. Takže chcete schudnúť a chcete schudnúť rýchlo? Potom je program spaľovania tukov pre vás dokonalým riešením. Tento program „prerušovaného pôstu“ môže pomôcť zhodiť kilá rýchlo a bezpečne, ale tiež zachová svalovú hmotu. Vyžaduje si to vaše plné nasadenie, ale výsledky stoja za to!

Prerušovaný pôst Iste, prerušovaný pôst je o tom, kedy jete, ale podľa Sunfare je to aj o tom, čo jete. Stratégia je jednoduchá a efektívna: jedzte iba počas pevne stanoveného časového obdobia, potom rýchlo, až kým sa nezačne okno nasledujúceho dňa. Ale aby ste boli úspešní, musíte milovať aj to, čo jete. Strava pre Fastingovú diétu je lahodná, budete si pochutnávať na jedlách a občerstvení, ktoré sú nielen chutné, ale sú vyrobené aj zo zdravých prírodných / organických surovín, aby ste si udržali energiu a sústredili sa po celý deň!

Paleo Takto sa údajne stravovali naši predkovia, ale dnes chutí lepšie a vyzerá lepšie. Paleo diéta odráža silnú a osvedčenú myšlienku, že môžeme maximalizovať zdravie a energiu replikáciou stravy našich „predpoľnohospodárskych“ predkov. Tento populárny prístup k výžive sa spolieha na jednoduché, ale elegantné ingrediencie, ako je chudé mäso, čerstvé produkty a zdravé oleje a tuky, ktoré poskytujú čistý a zdravý spôsob stravovania. Pritom nie je potrebný žiadny lov.

Atletická výživa Bez ohľadu na to, ako tvrdo trénujete, potrebujete program výživy, ktorý dokáže držať krok. Diéta pre športovcov je riešením pre športovcov všetkých schopností. Od víkendových bojovníkov po vysokoškolských a profesionálnych športovcov, všetkým klientom zameraným na fitnes patria jedlá, ktoré poskytujú zdravé ingrediencie a množstvo kalórií, aby maximalizovali energiu a výkon a dosiahli veľké časové výsledky.

Rodina spolu Vďaka programu Rodinné jedlo sa už nemusíte pýtať: „Čo je dnes na večeru?“ Predstavte si, že prídete domov po dlhom dni s vedomím, že večera je pripravená, keď budete pripravení na jedlo. V tomto programe si môžete objednať zdravé a špičkové jedlá a oveľa viac, Ktoré vám ušetria plánovanie jedálneho lístka, nakupovanie, varenie a upratovanie. Znie to dobre? Potom sa pohodlne usaďte, uvoľnite sa a môžme začať.

Viac na - sunfare.com

 

Na zdravie a dobrú chuť praje
redaktorka Valika Vansová,
Slovenská kuchyňa

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom