.

Tekvicová polievka

Jemný svetlo žltý až zelenkastý číry vývar tekvicová polievka s vôňou a chuťou tekvice a ďalšej použitej zeleniny a korenín s vložkou tekvice, mrkvy, cukíny a ďalšej zeleniny. Tekvicová polievka znesie aj najprísnejšie vegetariánske či vegánske podmienky, je vhodná pre rôzne redukčné diéty a inšpirácia pre zdravé stravovanie.

» Slovenská kuchyňa » Polievky » Tekvicová polievka

Tekvicová polievka
Tekvicová polievka

Recept - Tekvicová polievka

Zaradenie: polievky

Postup prípravy: _______.

Vylepšenia: _____.

Suroviny - Tekvicová polievka

Uvedené suroviny a dávkovanie môžu byť pozmenené podľa potreby.

  • Tekvica - 800 g
  • Vývar - 2,3 litra
  • Mrkva - 300 g
  • Cibuľa - 150 g
  • Soľ - 30 g
  • Nové korenie - 1 g
  • Muškátový oriešok - 2 g
  • Zázvor - 2 g
  • Petržlenová vňať - 10 g
  • Množstvo hotovej polievky: 3,4 litra

Na zdravie a dobrú chuť, praje Slovenská kuchyňa ;-)


domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom