.

Kyseľ s pohánčenou kašou

» Slovenská kuchyňa » Polievky » Kyseľ s pohánčenou kašou

Kyseľ s pohánčenou kašouKyseľ s pohánčenou kašou a zemiakmi
Recept 77 / Ján Babilon: Prvá kuchárska kniha v slovenskej reči

Kyseľ s pohánčenou kašou

Keď sa varí čistá kapustná polievka, zavarí sa do nej pár hrstí pohánky, aby bola dosť mäkká. Pred podávaním sa dá do hrnčeka pár lyžíc smotánky, pár žĺtkov a čerstvé maslo - všetko sa rozhabaruje s polievkou..

 

Naša kuchárka vám praje dobrú chuť
s receptami z knihy:
Ján Babilon, Prvá kuchárska kniha v slovenskej reči

domov blogu - Slovenská kuchyňa
tradičné slovenské špeciality a recepty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

bez nutnosti registrácie, http odkazy sa nezobrazia, iba po dohode s adminom