tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post7487859949566258101..comments2023-12-16T15:34:20.949+01:00Comments on Slovenská kuchyňa: Bravčové v haruľovom cestíčkuRasti Slávhttp://www.blogger.com/profile/10993820859371272002noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-63881453507079316212021-04-01T09:07:16.848+02:002021-04-01T09:07:16.848+02:00Aj mneAj mneOnknownnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-14974321891902781992020-11-21T14:02:30.776+01:002020-11-21T14:02:30.776+01:00Tento recept sa mi veľmi páči.Tento recept sa mi veľmi páči.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09790560770649298267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-10670370216137023722016-03-10T18:23:29.313+01:002016-03-10T18:23:29.313+01:00Skúšame rôzne mäsové recepty prerobiť na vegetariá...Skúšame rôzne mäsové recepty prerobiť na vegetariánske verzie. Pri tomto recepte sme navrhli vynechať mäso, ostali nám harule. Niektorí menej striktní vegetariáni papajú syr, tak ten by si mohli pokrájať do cestíčka, alebo nastrúhať na vrch na haruľu. <br /><br />Lenže tu píšete, že haruľa sa pečie tak, aby celá plávala v masti. To je pre nás problém. Ak vynecháme masť (bravčový produkt) hľadali sme niečo na samženie. Vieme, že všetky rastlinné oleje sa na smaženie nehodia (pri vysokých teplotách v nich vznikajú toxické látky a obsahujú veľa nasýtených mastných kyselín).<br /><br />Tak nás napadlo vyskúšať smaženie bez tuku (to nebolo ono) a potom heuréka GHÍ. Robili sme harule na prepustenom masle ghí a výsledok bol na jedničku.Vegetarián Jánnoreply@blogger.com