tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post8949450732082464830..comments2023-12-16T15:34:20.949+01:00Comments on Slovenská kuchyňa: Quinoa s hroznomRasti Slávhttp://www.blogger.com/profile/10993820859371272002noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-60018073785604865772021-02-18T10:11:37.650+01:002021-02-18T10:11:37.650+01:00Výborný nápad takto na sladko. Deťom veľmi chutilo...Výborný nápad takto na sladko. Deťom veľmi chutilo.Marta Pestovanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-49330671116983160032021-02-18T10:01:08.540+01:002021-02-18T10:01:08.540+01:00Mne sa tento recept na quinoa skutočne páčil! Quin...Mne sa tento recept na quinoa skutočne páčil! Quinou som pred varením niekoľkokrát umyla, priebežne ochutnávala - ako pri "pasta al dente" a varenie dopadlo skvele. Ďalej som postupovala podľa receptu a chutilo mi to s trochou limetkovej šťavy.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-39475769819191958482021-02-18T09:56:48.019+01:002021-02-18T09:56:48.019+01:00Ďakujem za spätnú väzbu. V závislosti od kvality q...Ďakujem za spätnú väzbu. V závislosti od kvality quinoa bude na varenie potrebných menej alebo viac vody. Možno sa pohrať aj s časmi a po niekoľkých pokusoch môžete zistiť, koľko vody je potrebné na dokonalé uvarenie konkrétnej značky quinoa. Podiel vody uvedený v receptúre zvyčajne funguje dobre pre väčšinu odrôd quinoa.Ludo Vitál - Slovenská kuchyňahttps://slovenska-kuchyna.blogspot.com/2006/03/quinoa-hroznom.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-6212866588753982042021-02-18T09:53:28.593+01:002021-02-18T09:53:28.593+01:00Skúsila som, ale nedopadlo to dobre. Podľa môjho v...Skúsila som, ale nedopadlo to dobre. Podľa môjho vkusu bolo všetko príliš kašovité. Myslím si, že bude trvať niekoľko pokusov, kým sa mi podarí quinoiu nerozvariť a možno to bude v kvalite quinoi ako suroviny?Martanoreply@blogger.com