tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post6042162692951424845..comments2023-12-16T15:34:20.949+01:00Comments on Slovenská kuchyňa: Restovaná pečeňRasti Slávhttp://www.blogger.com/profile/10993820859371272002noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-51901501067426279122019-04-09T13:26:18.546+02:002019-04-09T13:26:18.546+02:00Ak si mám vybrať restovaná pečeň alebo pôst, vyber...Ak si mám vybrať restovaná pečeň alebo pôst, vyberám si restovanú pečeň.čalúnnikhttps://www.blogger.com/profile/15190126486575225216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-21610504060889162112018-01-31T18:39:43.793+01:002018-01-31T18:39:43.793+01:00Popolcová streda je tá, ktorá predchádza Veľkonočn...Popolcová streda je tá, ktorá predchádza Veľkonočnému pondelku o 40 dní, presnejšie 46 dní, keďže nedele sa do pôstneho obdobia nepočítajú. Skúste počas tohto obdobia dodržať stravovacie obmedzenia. 40 dní pôstenia by bolo asi priveľké sústo, ale vynechať aspoň mäsité (živočíšne) potraviny a jedlá by každému určite pomohlo k ozdraveniu tela a prebudeniu ducha. Výborný návod na pôstenie má naša kolegyňa, ktorá vydrží oných 40 dní iba na zeleninových a ovocných šťavách. Surových. Vždy na konci pôstu vyzerá o niekoľko rokov mladšie.Restovaná králičia pečeňhttp://slovenska-kuchyna.blogspot.sk/2006/01/restovana-pecen.htmlnoreply@blogger.com