tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post4945429160961335767..comments2023-12-16T15:34:20.949+01:00Comments on Slovenská kuchyňa: Pivo - tekutý chliebRasti Slávhttp://www.blogger.com/profile/10993820859371272002noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-5620790208726096182021-02-06T08:27:51.728+01:002021-02-06T08:27:51.728+01:00Ďakujeme za výborný podnet.Ďakujeme za výborný podnet.Pivo adminhttps://slovenska-kuchyna.blogspot.com/2006/01/pivo.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-49218785656729253552018-09-09T08:58:08.708+02:002018-09-09T08:58:08.708+02:00krásne zhrnutie, chýba mi tu snáď ešte viac testov...krásne zhrnutie, chýba mi tu snáď ešte viac testovaných pív a prehľad niektorých svetových významných značiek. Inak klobúk dole a poklona.Pivár Tónonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3066023358243029353.post-81491187649539740012018-05-31T07:12:56.457+02:002018-05-31T07:12:56.457+02:00Svätá pravda, pivo je len jedno PLZEŇ. Ostatní si ...Svätá pravda, pivo je len jedno PLZEŇ. Ostatní si varia, varia a varia a tešia sa, že si navarili. Aj sa to dá piť. Občas. Ale keď nastane čas na poriadny zážitok, musí sa použiť Pilsner Urquel. Viem čo hovorím, robím s pivom celý život, v súčasnosti pre jeden nemenovaný holandský pivovar na Slovensku. V aute vozím vždy veľa vzoriek, ale keď som sám a nemusím sa hrať na "lojalitu k firme" napijem sa jedine Plzenského piva. Pivo je Plzeňhttp://slovenska-kuchyna.blogspot.com/2006/01/pivo.htmlnoreply@blogger.com